Steun Bijzonder Welkom

Bijzonder Welkom biedt, gemotiveerd vanuit Gods liefde, een gratis maaltijd aan, zonder dat je hoeft te reserveren. Dit doen we zodat er geen enkele drempel hoeft te zijn voor mensen om te komen.

Tegelijkertijd zijn de maaltijden die we bereiden en de ruimte die we gebruiken niet gratis. We kunnen dit doen door de giften die we krijgen. We hebben geen betaalde krachten in dienst, waardoor we vrijwel alle inkomsten direct inzetten voor de maaltijdbijeenkomsten en diensten*. Denk hierbij aan zaalhuur, eten, drinken, cadeautjes voor de jarigen, geluidsapparatuur enzovoort.

*Eigenlijk vormen de (beperkte) kosten van een bankrekening en hosting van de website hierop de enige uitzondering. Voor meer details, zie de financiƫle verantwoording bij Over ons, ANBI.

 

Financiƫle gift

Bent u enthousiast over het werk van Bijzonder Welkom en wilt u dit graag financieel ondersteunen? U kunt uw gift overmaken naar:

  • NL61 RBRB 0782 9994 25 t.n.v. Stichting Bijzonder Welkom Maaltijd Ede

Voor buitenlandse overboekingen uit niet-SEPA-landen (buiten de EU) is aanvullend het BIC-nummer vereist: RBRBNL21. En soms ook het adres van het hoofdkantoor van de bank: Hoofdkantoor Regiobank, Croeselaan 1, 3521 BJ Utrecht. Indien er nog aanvullende gegevens nodig zijn, kun je contact opnemen met onze zelfstandig adviseur van de Regiobank: Commitment Verzekeringen, tel. +31 (0)317 61 39 66.

Bijzonder Welkom is per 9 mei 2022 erkend als ANBI. Dat betekent dat giften aan Bijzonder Welkom aftrekbaar zijn van de belastingen.

 

Gift in natura

Bijzonder Welkom is heel dankbaar voor de verschillende sponsoren die geven in natura:

Al deze steun is in een woord fantastisch!

Mocht u overwegen een product of dienst te geven aan Bijzonder Welkom, neemt u dan contact met ons op om uw idee te bespreken.